Varaa lentosi!
- Minne ja milloin haluat matkustaa?

Tietoa meistä

Golf Plaisir on vuonna 1992 perustettu Pohjoismaiden suurin golfmatkanjärjestäjä, joka toimii Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Saksassa. Tällä sivustolla ostettavien palveluiden lisäksi tarjoamme myös viikkomatkoja golfisäntien kanssa, Long Stay- ja teemamatkoja sekä räätälöityjä matkoja ryhmille. Tutustu matkavalikoimaamme ja kohteisiimme sekä ajankohtaisiin kampanjoihimme osoitteessa - www.golfplaisir.fi.

Golf Plaisir on osa Euroopan johtavaa matkailuyritystä DER Touristik Groupia. DER Touristik Group on osa saksalaista osuuskaupparyhmää REWE Groupia, yli 300 000 työntekijän konsernia, jonka päätoimiala on vähittäistavarakauppa.

DER Touristik Nordic AB, Golf Plaisirin emoyhtiö, on tämän palvelun kautta ostettujen matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä. Jos olet yhdistänyt varauksessasi useita matkapalveluja, kyseessä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti tai yhdistetty matkajärjestely. Näin ollen sinua koskevat kaikki pakettimatkoihin sovellettavat EU:n kuluttajaoikeudet. DER Touristik Nordic AB vastaa Flex-matkojen myyntiä koskevasta matkavakuuden asettamisesta kuluttajaviranomaisen suuntaan.