Räätälöi oma matkasi!
Valitse +3000 hotellin ja +700 golfkentän joukosta

Tietoa meistä

Golf Plaisir perustettiin vuonna 1992. Olemme Pohjoismaiden suurin golfmatkoihin erikoistunut matkanjärjestäjä, joka toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja nyt myös Suomessa. Omatoimimatkat, joita voit ostaa tältä sivulta, ovat suuntautuneet Euroopan maihin. Omatoimimatkoihin saat räätälöityä haluamasi lennot, hotellin ja valmiit lähtöajat. Lisäksi valikoimastamme löytyy valmiita viikon tai longstay golfmatkoja greenfee-maksuineen, lähtöaikoineen ja golfisäntineen. Lue lisää eri matkatyypeistämme ja kohteistamme - www.golfplaisir.fi

Golf Plaisir muodostaa yhdessä Pohjoismaiden suurimpiin matkatoimistoihin lukeutuvan Apollon, matkailuyritysten Lime Travel ja Xtravelin sekä hyvinvointikeskus Playitaksen kanssa DER Touristik Nordic AB:n. Vuodesta 2015 olemme olleet osa yksityistä saksalaista REWE konsernia, jossa on yli 300 000 työntekijää.Konserniin kuuluu myös Suomen matkatoimisto Apollomatkat, jonka matkatarjontaan kuuluu valmismatkat rantakohteisiin, räätälöitävät hotelli+lentomatkat kaupunkikohteisiin sekä risteilyt. Golf Plaisirilla on sisaryritys Out Of Bounds, joka on erikoistunut räätälöityihin golfelämyksiin.

Apollo, sisaryhtiömme, on tämän palvelun kautta ostettujen matkojen tekninen ja juridisesti vastuullinen järjestäjä. Tämä tarkoittaa sitä, kun ostat omatoimimatkan Apollo lähettää matkustusasiakirjat ja maksu suoritetaan Apollolle. Myös yleiset matkapakettiehdot koskevat omatoimimatkoja.