Räätälöi oma matkasi!
Valitse +3000 hotellin ja +700 golfkentän joukosta

Minne ja milloin haluat matkustaa?

Nyt olemme helpottaneet seuraavan golfmatkanne kokoamista. Käytä yllä olevaa hakulomaketta ja hae tuhansien vaihtoehtojen joukosta ympäri Eurooppaa mieleisesi lennot, hotellit ja golflähtöajat. Voit myös varata ainoastaan lennot ja majoituksen. Lue lisää tästä

Golf Espanjassa

Espanjassa on yli 400 golfkenttää, mikä tekee Espanjasta johtavan golfturismin kohdemaan. Useimmat Euroopan parhaimmista golfkentistä löytyvät juuri Espanjasta ja ne on rakennettu golfmatkailua ajatellen.

Lue lisää

Golf Portugalissa

Golfmatkat Portugaliin ovat nousussa. Etenkin auringosta nauttivien golfareiden suosiossa. Pelaaminen ympäri Lissabonia ja Algarven rannikolla houkuttelevat golfmatkailijoita.

Lue lisää

Kaupunkiloma ja golf

Yhdistä upea golfpeli ja ikimuistoinen kaupunkiloma. Viikonloppumatkalla on mahdollista myös käydä syömässä, tehdä ostoksia ja kokea kulttuurielämyksiä.

Lue lisää

Yli 700 golfkenttää,josta valita

Meidän kauttamme voi varata lähtöaikoja yli 700 golfkentälle ympäri Eurooppaa. Tällä hetkellä voit varata pelikierroksia Espanjassa, Portugalissa, Ranskassa, Italiassa, Saksassa, Slovakiassa, Tšekissä ja Belgiassa. Uusia golfkenttiä lisätään jatkuvasti.

Lue lisää

Ei ole sattumaa, että Golf Plaisir on valittu Euroopan parhaaksi golfmatkojen järjestäjäksi neljänä vuonna peräkkäin. Olemme järjestäneet pohjoismaisille asiakkaillemme laadukkaita golfmatkoja jo 28 vuoden ajan. Me tiedämme, millainen on hyvä golfmatka. Olemme varmoja, että sinäkin löydät valikoimastamme oman matkasi.

LUE LISÄÄ MUISTA MATKATYYPEISTÄMME