Räätälöi oma matkasi!
- Valitse +1000 lentojen, hotellien ja golfkenttien joukosta.

Golf ja kaupunkiloma

Viikonloppumatkat Euroopan suurimpiin kaupunkeihin ovat yhä suositumpia. Ota golfmailat mukaan seuraavalla kerralla, kun teet kaupunkiloman. Yhdistä yksi tai useampi golfpelikierros kaupungin ruoka- ja kulttuuritarjontaan, yöelämään ja ostoksiin.

Praha

Tšekin ystävällisessä pääkaupungissa Prahassa on tarjolla monipuolisia nähtävyyksiä, kulttuuria, historiaa, hyvää ruokaa ja edullisia ostoksia. Käy myös esimerkiksi paikallisissa pubeissa tai pienpanimoissa, kun haluat nähdä aitoa Prahan kaupunkia golfpelaamisen ohella.

Palma de Mallorca

Kaipaatko lomamatkaltasi muutakin kuin aurinkoa ja uimista? Varaa matka Palma de Mallorcaan, Mallorcan trendikkääseen pääkaupunkiin! Yhdistä golf suurkaupungin ostosmahdollisuuksiin, ravintoloihin ja yöelämään. Vieraile myös ihanilla hiekkarannoilla.

Barcelona

Golfviikonloppumatka Barcelonassa pitää sisällään kaikkea mitä lomalta vaan voi toivoa. Barcelonassa on upea arkkitehtuuri ja kulttuuri, herkullista ruokaa ja vilkas yöelämä. Kaupungissa on jopa hiekkarantoja!

Lissabon

Lissabon on suosittu turistikohde. Kaupungilla on paljon tarjottavaa niille, jotka haluavat pitää tauon golfista ja nauttia maukkaasta ruoasta sekä kulttuurista. Lissabonin keskustassa on useita uusia trendikkäitä alueita. Se on täynnä kahviloita, baareja ja kiinnostavia ravintoloita, jotka tarjoavat perinteistä portugalilaista ruokaa sekoitettuna modernein raaka-ainein.

Pariisi

Vain kolmen tunnin lentomatkan jälkeen olet suurkaupungissa, joka tarjoaa rikasta historiaa, kulttuuria jokaiseen makuun, runsaasti ostosmahdollisuuksia ja maailmanluokan ravintoloita. Kaupunki sijaitsee kauniin Seine-joen varrella monien puistojen ja golfkenttien äärellä.