Räätälöi oma matkasi!
- Valitse +1000 lentojen, hotellien ja golfkenttien joukosta.

Missä haluat pelata golfia?

Meidän kauttamme on varattavissa lähtöaikoja yli 1000 golfkentälle Euroopassa. Voit pelata golfia Espanjassa, Portugalissa, Ranskassa, Italiassa, Saksassa, Slovakiassa, Tšekissä ja Belgiassa. Teemme kovasti töitä päästäksemme uusiin kohteisiin ja lisätäksemme vielä uusia golfkenttiä valikoimaamme.

Espanja - varattavissa 136 golfkenttää

Espanja on yksi Euroopan johtavista golfkohdemaista. Siellä on yli 400 golfkenttää, joista valita. Espanjasta löytyy myös useita Euroopan parhaimpia golfkenttiä ja ne on rakennettu golfmatkailua ajatellen. Golfkenttien lähellä sijaitsevat hyvätasoiset hotellit ja ravintolat.

Tasokkaimmat golfkentät sijaitsevat rannikoalueilla, kuten Costa del Sol ja Costa Blanca. Näillä alueilla golfmatkaajat saavat nauttia lämpimästä ilmastosta sekä kauniista maisemista vehreillä golfkentillä.

Portugali - varattavissa 51 golfkenttää

Portugali on pitkään ollut yksi Euroopan suosituimpia golfmatkakohteita pohjoismaalaisten keskuudessa. Portugalista löytyy tasokkaita hotelleita ja golfkenttiä, jossa jäsenistä ja vieraista pidetään hyvää huolta. Golfkenttiä ympäröi myös monipuolinen luonto.

Portugalissa on yli 70 golfklubia ja ne keskittyvät muutamalle alueelle.

Ranska - varattavissa 325 golfkenttää

Ranskassa on yhteensä 637 golfkenttää. Euroopan maista vain Saksassa ja Englannissa on tätä enemmän golfkenttiä. Golfkenttien laatu Ranskassa on yleisesti erittäin korkea. Ranska on oiva valinta golfkohteeksi niille, jotka haluavat yhdistää golfin pelaamisen gastronomiaan, hyviin viineihin ja kauniisiin luontoelämyksiin.

Se ei ole myöskään harvinaista, että Ranskassa pelataan golfia linnan omalla golfkentällä.

Italia – varattavissa 80 golfkenttää

Golfkohdemaana Italia on melko nuori. Vain muutama golfari on löytänyt Italian. Tästä on myös omat hyötynsä. Yleensä golfkentillä on paljon tilaa ja vapaita lähtöaikoja.

Loppupäivästä voit nauttia kulttuurista ja gastronomiasta, jota Italiassa on paljon tarjolla.

Tšekki - varattavissa 79 golfkenttää

Golfloma Tšekissä on unohtamaton kokemus, sillä golfkenttien maisemat ovat vaihtuvia. Pääkaupunki Prahassa golfaamisen voi yhdistää suurkaupungin sykkeeseen. Praha tarjoaa erinomaista ruokaa, juomaa, viihdettä ja kulttuuria.

Praha on myös täydellinen valinta golfkohteeksi lyhyen lentomatkan vuoksi.

Slovakia - varattavissa 21 golfkenttää

Slovakiassa ei ole omaa golfhistoriaa, sillä urheilu kiellettiin yleisöltä Neuvostoliiton aikaan. Itsenäistymisvuoden 1993 jälkeen rakennettiin noin 20 golfkenttää ja useimmat niistä ovat korkeatasoisia.

Suurin osa golfkentistä sijaitsee maan länsiosissa lähellä pääkaupunkia Bratislavaa.

Saksa - varattavissa 47 golfkenttää

Saksassa on yli 700 golfklubia, joiden golfkentät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Saksassa golfaavat niin aloittelijat kuin jo pitkään harrastaneet. Golfammattilaiset kuten Bernhard Langer ja Martin Kaymer ovat nimenneet Saksan golfkansakunnaksi. Saksassa on yli 600 000 rekisteröityä golfaria. Golfkausi Saksassa on huomattavasti pidempi, kun pohjoismaissa. Monilla golfkentillä voi pelata ympäri vuoden.

Belgia - varattavissa 6 golfkenttää

Golf ei ehkä tule ensimmäisenä mieleen, kun puhutaan Belgiasta. Suklaa, vohvelit, olut, mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja maalaismaiset kylät ovat tunnetumpia asioita. Belgiasta löytyy kuitenkin yli 90 golfkenttää ja monet niistä ovat korkeatasoisia. Golfloma Belgiassa on kokeilemisen arvoinen.