Räätälöi oma matkasi!
- Valitse +1000 lentojen, hotellien ja golfkenttien joukosta.

Golf Portugalissa

Täysin onnistuneen golfmatkan tulisi sisältää muutakin kuin golfin pelaamista! Sää, ympäristö ja se tunne, että saa matkaltaan jotain extraa on tärkeää. Tässä suhteessa harva paikka tarjoaa rahalle yhtä hyvää vastinetta kuin Portugali. Valitse matka Portugaliin kauniin Lissabonin tai Algarven rannikon väliltä.

Golf Algarven alueella

Algarvessa on golfkenttiä kaiken tasoisille golfaajille. Täältä löytyy muun muassa kilpailukenttiä, joissa European tour -kisoja pelataan säännöllisesti tai golfkenttiä, joissa keskitytään pelkästään hyvinvointiin.

Lisäksi Algarven rannikko on täynnä pieniä viehättäviä kalastajakyliä tai suuria turistikohteita. Kun päivän golfpelit on pelattu, on mahdollista nauttia kauniista ympäristöstä.

Varaa matka Algarveen

Golf Lissabonin ympäristössä

Niille, jotka haluavat pelata golfia Lissabonissa tai sen lähialueella, on tarjolla useita erilaisia huippuluokan golfkenttiä. Lissabon on varma valinta monelle golfmatkakohteeksi. Siellä on miellyttävä ilmasto golfin pelaamiseen melkein ympäri vuoden.

Lissabon on suosittu turistikohde. Kaupungilla on paljon tarjottavaa niille, jotka haluavat pitää tauon golfista ja nauttia maukkaasta ruoasta sekä kulttuurista.

Varaa matka Lissaboniin