Räätälöi oma matkasi!
- Valitse +1000 lentojen, hotellien ja golfkenttien joukosta.

Golf Espanjassa

Espanjan matkakohteet ovat aina olleet suomalaisten golfmatkaajien suosiossa. Espanjassa on yli 400 golfkenttää, joista valita. Sieltä löytyy kaiken tasoisia pienistä helmistä aina isompiin maailmanluokan palveluita tarjoaviin golfkenttiin. Lisäksi Espanjassa on kansainvälisesti tunnettu gastronomia, kaunis luonto, rikas kulttuuriperintö ja aurinkoinen ilmasto.

Golf Alicanten ympäristössä

Alicante sijaitsee keskeisellä paikalla Välimerellä Costa Blancan rannikolla. Alicantesta löytyy laaja valikoima golfkenttiä kaikentasoisille golfpelaajille. Lisäksi 320 aurinkoista päivää vuodessa tarjoaa tekee Alicantesta idyllisen golfmatkakohteen.

Varaa matka Alicanteen

Golf Barcelonan ympäristössä

Barcelonan pohjoisen ja etelän alueet ovat nimeltään Costa Brava ja Costa Daurada. Ne eivät ehkä ole yhtä tunnettuja kuin Costa del Sol ja Costa Blanca golfmatkakohteina, mutta tarjoavat laajan valikoiman korkealaatuisia golfkenttiä. Yksi vaihtoehto on aloittaa matka Barcelonan kaupungista ja tutustua kaikkeen mitä metropoli tarjoaa. Tämän jälkeen jatkaa matkaa keskustan ulkopuolelle golfkentille.

Varaa matka Barcelonaan

Golf Malagan ympäristössä

Malagassa ja Costa del Solissa on aina lämmin ja aurinkoinen ilmasto. Malaga on klassinen golfmatkakohde, joka viehättää golfareita etenkin syksy ja talviaikaan. Ei tarvitse kävellä kovin pitkälle, kun golfkenttä näkyy jo nurkan takana.

Varaa matka Malagaan

Golf Mallorcalla

Klassinen Mallorca on pitkään ollut suosituin matkakohde aurinkoa etsivien pohjoismaalaisten keskuudessa. Mallorca on noussut myös suosituksi ja vahvaksi golfmatkakohteeksi. Mallorcalta löytyy 20 golfkenttää, jotka täydentävät kauniita rantoja, vuoristoa ja luontoa sekä pääkaupunki Palman sykettä.

Varaa matka Mallorcalle