Räätälöi oma matkasi!
- Valitse +1000 lentojen, hotellien ja golfkenttien joukosta.

Todella joustavaa!

Golf Plaisir Flexmatkat on vaihtoehto niille, jotka haluavat joustavuutta! Voit valita milloin, minne haluat matkustaa ja kuinka kauan haluat olla matkalla. Valitset itse majoituksesi ja varaat haluamasi golfkentät ja pelikertojen määrän.

Golf Plaisir Flexmatkat täydentää viikkomatkojen, Long Stay -matkojen ja teemamatkojen valikoimaa. Flexmatkat ovat aina omatoimisia matkoja. Matkustat turvallisesti, sillä sinua suojaa myös matkan järjestäjän vastuu matkasta, sillä kyseessä on valmismatka – toisin kuin jos varaat oman matkasi useissa eri palveluissa.

Lennot

Monille matkailijoille on tärkeää löytää ensin sopivat lähtöajat ja edulliset lentohinnat ennen kuin he varaavat majoituksen ja golfit. Voit tehdä tämän käyttämällä hakukenttää ja siirtymällä lentovälilehdelle, jossa valitset lähtöpaikkasi, määränpääsi ja matkapäiväsi. Kun olet tehnyt valintasi ja aloittanut haun, näet lennon ehdotuksen, joka perustuu alimpaan hintaan. Myös vaihtoehtoisia lentoehdotuksia esitetään. Voit valita lennon, joka parhaiten vastaa toiveitasi. Tämän jälkeen voit jatkaa varausta lisäämällä hotellin ja/tai tiiajat. Voit myös varata pelkän lennon, jos se sopii sinulle parhaiten.

Huomaathan, että golfbägin kuljetuksen voit varata vasta, kun olet tehnyt varauksen ja suorittanut maksun. Golfbägin voit varata ja maksaa erikseen suoraan lentoyhtiölle tai Golf Plaisirin asiakaspalvelun kautta.

Hotellit

Jos haluat ensin löytää sopivan majoituksen, voit siirtyä suoraan Hotellit-välilehdelle käyttämällä hakukenttää. Valitse määränpääsi ja matkapäiväsi. Kun olet tehnyt valintasi ja aloittanut haun, saat luettelon ehdotetuista hotelleista. Tässä luettelossa näkyvät hotellit, jotka ovat saatavilla valitseminasi päivinä. Valitse hotelli, joka vaikuttaa sinulle mielenkiintoisimmalta, ja valitse sitten haluamasi huonetyyppi. Tämän jälkeen voit jatkaa varausta lisäämällä lennot ja/tai tiiajat. Voit myös varata pelkän hotellimajoituksen, jos se sopii sinulle parhaiten.

Kaikki hotelliesittelytekstit ovat peräisin itse hotelleilta eivätkä välttämättä ole tarkoitettu golfmatkailijoille. Golf Plaisir ei vastaa mahdollisista virheistä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Golf

Jos matkasi keskipiste on golfkentillä pelaamisessa, voit aloittaa tarkistamalla, ovatko haluamallesi päivälle saatavilla tiiaikoja. Käytä hakukenttää ja siirry Golf-välilehdelle, jossa valitset määränpääsi ja haluamasi päivämäärät tiiaikojen etsintää varten. Golfkentät näytetään listana niiden etäisyyksistä valitsemaasi määränpäähän. Valitse ne golfkentät ja tiiajat, joilla haluaisit pelata. Tämän jälkeen voit jatkaa varausta lisäämällä lennot ja/tai hotellin. Voit myös varata pelkät tiiajat, jos se sopii sinulle parhaiten..

Huomioithan, ettet varaa tiiaikoja liian lähelle saapumis- tai lähtöaikaa, vaan varmista, että sinulla on riittävästi aikaa. Jos valitsemallesi päivälle ei ole saatavilla tiiaikoja valitsemallasi golfkentällä, se voi johtua siitä, että kyseiselle päivälle ei ole vapaita aikoja tai että golfklubi ei ole vielä asettanut saataville tiiajoille kyseiselle ajalle.

Varaus ja maksu

Kun olet tehnyt kaikki valintasi lennoista, hotellista ja golfista, on aika syöttää matkustajien henkilötiedot.

Kun tämä ja matkan maksaminen on suoritettu, saat varausvahvistuksen ja matkadokumentit sähköpostitse.