Varaa lentosi!
- Minne ja milloin haluat matkustaa?

Todella joustavaa!

Tervetuloa Golf Plaisir Flexmatkat!


Täällä saat vapauden suunnitella aivan oman golflomasi. Haluatko paketin, johon sisältyvät kaikki – lähtöajat, lennot ja hotellin? Vai haluatko mieluummin valita nämä palvelut erikseen? Riippumatta siitä, mitä valitset, sinä päätät minne, milloin ja kuinka kauan haluat matkustaa. Täällä olet myös se, joka hallitsee majoituksen ja millä golfkentillä haluat pelata, mahdollisuudella valita sinulle parhaiten sopiva määrä lähtöaikoja. Voit aloittaa valitsemiesi kohteiden järjestyksessä. Tehdään seuraavasta golfmatkastasi totta!

Golf Plaisir Flexmatkat täydentää viikkomatkojen, Long Stay -matkojen ja teemamatkojen valikoimaa. Flexmatkat ovat aina omatoimisia matkoja. Matkustat turvallisesti, sillä sinua suojaa myös matkan järjestäjän vastuu matkasta, sillä kyseessä on valmismatka – toisin kuin jos varaat oman matkasi useissa eri palveluissa.

Golf

Jos golf ja hyvät tiiajat ovat matkasi keskiössä, voit aloittaa tarkistamalla, ovatko haluamallesi päivälle saatavilla tiiaikoja. Käytä hakukenttää ja siirry Golf-välilehdelle, jossa valitset määränpääsi ja haluamasi päivämäärät tiiaikojen etsintää varten. Golfkentät näytetään listana niin, että määränpäätä lähin golfkenttä on ensimmäisenä. Valitse mieleisesi golfkentät ja tiiajat. Tämän jälkeen voit jatkaa varausta lisäämällä lennot ja/tai hotellin. Voit myös varata pelkät tiiajat, jos se sopii sinulle parhaiten.

Huomioithan, ettet varaa tiiaikoja liian lähelle lennon saapumis- tai lähtöaikaa, vaan varmista, että sinulla on riittävästi aikaa myös siirtymisiin. Jos valitsemallesi päivälle ei ole saatavilla tiiaikoja toivomallasi golfkentällä, se voi johtua siitä, että kyseiselle päivälle ei ole vapaita aikoja tai että golfklubi ei ole asettanut saatavia tiiaikoja kyseiselle ajalle.

Lennot

Monille matkailijoille on tärkeää löytää ensin sopivat lentoaikataulut ja edulliset lentohinnat ennen kuin he varaavat majoituksen ja golfit. Voit tehdä tämän käyttämällä hakukenttää ja siirtymällä lentovälilehdelle, jossa valitset lähtöpaikkasi, määränpääsi ja matkapäiväsi. Kun olet tehnyt valintasi ja aloittanut haun, näet lentoehdotuksen, joka perustuu alimpaan hintaan. Myös vaihtoehtoisia lentoehdotuksia esitetään. Voit valita lennon, joka parhaiten vastaa toiveitasi. Tämän jälkeen voit jatkaa varausta lisäämällä hotellin ja/tai tiiajat. Voit myös varata pelkän lennon, jos se sopii sinulle parhaiten.

Hotellit

Jos haluat ensin löytää sopivan majoituksen, voit siirtyä suoraan Hotellit-välilehdelle käyttämällä hakukenttää. Valitse määränpääsi ja matkapäiväsi. Kun olet tehnyt valintasi ja aloittanut haun, saat luettelon ehdotetuista hotelleista. Tässä luettelossa näkyvät hotellit, jotka ovat saatavilla valitseminasi päivinä. Valitse hotelli, joka vaikuttaa sinulle sopivimmalta, ja valitse sitten haluamasi huonetyyppi. Huomaathan, että sinulle saattaa tulla myös samasta huoneesta eri vaihtoehtoja hintaan sisältyvien aterioiden osalta. Tämän jälkeen voit jatkaa varausta lisäämällä lennot ja/tai tiiajat. Voit myös varata pelkän hotellimajoituksen, jos se sopii sinulle parhaiten.

Kaikki hotelliesittelytekstit ovat peräisin itse hotelleilta eivätkä välttämättä ole suunnattu erityisesti juuri golfmatkailijoille. Golf Plaisir ei vastaa mahdollisista virheistä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Varaus ja maksu

Kun olet tehnyt kaikki valintasi lennoista, hotellista ja golfista, on aika syöttää matkustajien henkilötiedot.

Kun tämä ja matkan maksaminen on suoritettu, saat varausvahvistuksen ja matkadokumentit sähköpostitse.