Räätälöi oma matkasi!
Valitse +3000 hotellin ja +700 golfkentän joukosta

Näin varaat golfmatkasi

Valitse lähtömaa ja sen jälkeen kohdemaa, jonne haluat matkustaa. Valitse myös matkasi pituus ja matkustajien määrä. Kun painat kohdasta "Jatka", ilmestyy ensimmäisenä ehdotus lentoaikatauluista. Voit muuttaa nämä myöhemmin hotellivalinnan jälkeen. Alle ilmestyy myös luettelo valitsemasi maan eri hotellivaihtoehdoista.Sen jälkeen, kun olet valinnut hotellin ja lennot, voit valita mieluisesi golfkentistä. Kaikki matkavarauksen vaiheet ovat esiteltynä alla.

1. Valitse hotelli ja huonetyyppi

Täältä löytyvät vapaat hotellit niille päiville, jotka olet valinnut. Ensimmäisenä tulevat hotellit, jotka sijaitsevat golfkentällä tai sen lähistöllä. Voit suodattaa hakua: Lähellä golfkenttää - Kaupunkihotelli - Alhaisin hinta - Korkein tähtiluokitus. Valitse ensin hotelli, joka sinua kiinnostaa eniten ja sen jälkeen huonetyyppi.

Kaikkien näkyvien hotellien esittelytekstit ovat itse hotellien kirjoittamia, eikä niitä ole kohdistettu golfareille. Golf Plaisir ei vastaa tietojen virheistä. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

2. Valitse lennot

Kun olet valinnut hotellin ja huonetyypin, on aika valita lennot. Ensimmäisenä ehdotetut lennot perustuvat alimpaan hintaan. Vaihtoehtoiset lentosuositukset esitetään myös. Valitse tarpeitasi parhaiten vastaava lentovaihtoehto.

Voit suodattaa lentojen hakua: Lentoyhtiöt - Istuinpaikan luokitus (Ekonomi, Business) - Lentojen lähtöajat

Huomioithan, että golfbägin voi varata vasta sitten, kun olet varannut lennot, hotellin sekä lähtöajat golfkentältä. Golfbäg voidaan lisätä varaukselle sen jälkeen, kun olet saanut varausvahvistuksen ja matka-asiakirjat. Golfbäg varataan ja maksetaan erikseen lentoyhtiön tai Golf Plaisirin asiakaspalvelun kautta.

3. Valitse golfkentät ja lähtöajat

Nyt voit valita haluamasi golfkentät ja lähtöajat. Golfkentät näkyvät automaattisesti järjestyksessä lähimpänä valitsemaasi hotellia. Varaa golfkenttä ja lähtöaika per päivä, jolloin haluat golfata.

Muista olla varamatta lähtöaikoja liian lähelle saapumis- tai paluulentojasi, jotta varmistat, että sinulla on tarpeeksi aikaa pelata.

4. Valitse lisäpalvelut & maksa

Kun olet tehnyt kaikki valinnat lentojen, hotellien ja golfin pelaamisen suhteen, on aika valita lisäpalveluita, kuten esimerkiksi matkavakuutus sekä täyttää kaikkien matkustajien henkilötiedot.

Matkan maksun suorittamisen jälkeen saat varausvahvistuksen ja matka-asiakirjat sähköpostiin.