Räätälöi oma matkasi!
Valitse +3000 hotellin ja +700 golfkentän joukosta

Näin löydät golfmatkasi

Täältä voit varata seuraavan golfmatkasi täysin tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Haluatko varata koko paketin koostuen lennoista, hotellista ja golflähtöajoista vai haluatko vain varata lentoja tai hotelleja ja golflähtöaikoja. Tee valintasi hakukenttään. Alla on kuvattu erilaisia mahdollisuuksia yleisesti.

Lento+Hotelli+Golf

Jos etsit pakettia, joka sisältää kaiken tarvitsemasi: lennon, majoituksen ja lähtöajat, sinun tulee tehdä tämä valinta. Aloita valitsemalla hakukentästä lähtöpaikkasi, määränpääsi, matkasi pituus ja matkustajien lukumäärä. Napsautettuasi "Hae golfmatkaa" ensimmäinen ehdotus lennoista, (jota voit muuttaa, kun olet valinnut hotellin), ja lista ehdotetuista hotelleista tulee näkyviin. Valitsemillasi päivämäärillä saatavilla olevat hotellit on esitetty tässä. Valitse hotelli, joka vaikuttaa sinua kiinnostavimmalta ja valitse sitten haluamasi huonetyyppi. Kun hotelli ja lento on valittu, voit aloittaa golfin varaamisen. Golfkentät on listattu etäisyydellä valitusta hotellista. Varaa haluamasi golfkenttä ja peliaika jokaiselle haluamallesi päivälle. Muista, ettet varaa aikaa liian lähelle lennon saapumis- tai lähtöaikaasi, eli varmista, että sinulla on riittävä aikamarginaali.

Osa esitäytetyistä hotelliteksteistä ovat hotellien itsensä kirjoittamia, eivätkä ne aina ole nimenomaan kirjoitettu golfaaville vieraille. Golf Plaisir ei ota vastuuta mahdollisista virheistä. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Lento+Golf

Valitse lento + golf, jos haluat varata vain lentolipun ja golfin lähtöajat. Valitse hakukentästä lähtöpaikka, määränpää ja matkan päivämäärä. Kun olet tehnyt valintasi ja aloittanut haun, sinulle esitetään lentoehdotus, joka perustuu halvimpaan hintaan. Vaihtoehtoisia lentoehdotuksia näytetään myös. Valitse mieltymyksiisi parhaiten sopiva lentovaihtoehto. Kun lento on valittu, voit aloittaa golfin varaamisen. Varaa haluamasi golfkenttä ja peliaika jokaiselle haluamallesi päivällesi. Muista, ettet varaa aikaa liian lähelle lennon saapumis- tai lähtöaikaa, ja varmista, että sinulla on riittävä aikamarginaali.

Huomaa että golfbägin voi varata vasta, kun olet tehnyt varauksen hotelliin, lentoihin ja lähtöaikoihin ja saanut lentovarausviitteen, jonka saat matkustusasiakirjoissasi. Varaat ja maksat golfbägin erikseen suoraan lentoyhtiöltä tai Golf Plaisirin asiakaspalvelun kautta.

Hotelli+Golf

Valitse hotelli+golf jos haluat vain varata hotellin ja golfin lähtöajat. Valitse hakukentästä määränpää ja matkan päivämäärä. Kun olet tehnyt valintasi ja aloittanut haun, näkyviin tulee luettelo ehdotetuista hotelleista. Valitse hotelli, joka vastaa parhaiten toiveitasi. Kun hotelli on valittu, voit aloittaa golfin varaamisen. Golfkentät on listattu etäisyydellä valitusta hotellista. Varaa haluamasi golfkenttä ja peliaika jokaiselle haluamallesi päivällesi.

Muista olla varamatta lähtöaikoja liian lähelle saapumis- tai paluulentojasi, jotta varmistat, että sinulla on tarpeeksi aikaa pelata.

Hotelli+Lennot

Voit myös halutessasi varata vain majoituksen ja/tai lennot. Joskus et ehkä löydä haluamiasi lähtöaikoja golfkentälle, mutta voit silti käyttää tilaisuutta varata haluamasi lennot/hotellin. Tämän valinnan voit tehdä, kun olet lähtöaikojen varauksessa.

Lisävaihtoehdot & Maksu

Kun olet tehnyt kaikki lento-, hotelli- ja golfvalintasi, on aika tehdä valinnaisia vaihtoehtoja, kuten lisävakuutus ja täyttää kaikkien matkustajien henkilötiedot.

Kun tämä valinta on tehty ja matkasi on maksettu, saat varausvahvistuksen ja matkustusasiakirjan sähköpostitse varausvahvistuksesi yhteydessä.