Varaa golfkierrokset!
- Valitse 1000 golfkentän joukosta!

Varaa lento

Jos hyvät lentoajat ja edulliset lentohinnat ovat tärkeitä varmistaa ensin, voit aloittaa lentohakusi täältä.

Etsi lentoja

Varaa hotelli

Jos sinulle tärkeintä on sopivan hotellin löytäminen, voit aloittaa hotellien etsimisen täältä.

Etsi hotelli

Golf Espanjassa

Espanjassa on yli 400 golfkenttää, mikä tekee Espanjasta johtavan golfturismin kohdemaan. Useimmat Euroopan parhaimmista golfkentistä löytyvät juuri Espanjasta ja ne on rakennettu golfmatkailua ajatellen.

Lue lisää

Golf Portugalissa

Portugali on pitkään ollut yksi Euroopan suosituimpia golfmatkakohteita pohjoismaalaisten keskuudessa. Pelaaminen ympäri Lissabonia ja Algarven rannikolla houkuttelevat myös golfmatkaajia. Portugalista löytyy paljon tasokkaita hotelleita ja golfkenttiä jokaisen makuun.

Lue lisää

Kaupunkiloma ja golf

Yhdistä upea golfpeli ja ikimuistoinen kaupunkiloma. Viikonloppumatkalla on mahdollista myös käydä syömässä, tehdä ostoksia ja kokea kulttuurielämyksiä.

Lue lisää

Yli 1000 golfkenttää,josta valita

Meidän kauttamme voi varata lähtöaikoja yli 1000 golfkentälle ympäri Eurooppaa. Tällä hetkellä voit varata pelikierroksia Espanjassa, Portugalissa, Ranskassa, Italiassa, Saksassa, Tšekissä ja Belgiassa. Uusia golfkenttiä lisätään jatkuvasti.

Lue lisää

Ei ole sattumaa, että Golf Plaisir on valittu Euroopan parhaaksi golfmatkojen järjestäjäksi neljänä vuonna peräkkäin. Olemme järjestäneet pohjoismaisille asiakkaillemme laadukkaita golfmatkoja jo 28 vuoden ajan. Me tiedämme, millainen on hyvä golfmatka. Olemme varmoja, että sinäkin löydät valikoimastamme oman matkasi.

LUE LISÄÄ MUISTA MATKATYYPEISTÄMME